Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
De kaalslag op de Arnhemse stuwwal zorgt nog steeds voor verdriet: ‘Vier ton schadevergoeding is een schijntje’ Vrachtwagen strandt in middenberm op de A15: beperkt verkeer in beide richtingen Toezicht op AIVD dreigt zooitje te worden: toezichthouder is dakloos en onderbezet Advertentie Dit is waarom er nog steeds heel veel woningen te dicht langs drukke wegen worden gebouwd Overlast door hondenpoep: ‘Je hebt maar een paar aso’s nodig om van de stoep een mijnenveld te maken’ Lieve Debby: ‘Mijn beste vriend heeft een vreselijke nieuwe vriendin’ Lieve Debby: ‘Mijn beste vriend heeft een nieuwe vriendin, ze gaat zijn hart breken maar hij ziet het niet’ Advertentie Drijfnat in modderpoel Goffertpark, maar dat deert Rammstein-bezoeker nauwelijks; druk op wegen rond Nijmegen LIVE EK 2024 | Real Madrid-talent Arda Güler schiet prachtig raak voor Turkije tegen Georgië LIVE EK 2024 | Georgië en Turkije begonnen aan tweede helft van heerlijk EK-duel in Dortmund Parel van Funda: deze woonboerderij in Arnhem daalde 1,2 ton in prijs Ook Khalid Kasem benaderde advocaat slachtoffer Ali B LIVE EK 2024 | Oud-Ajacied Mikautadze zet Georgië naast Turkije in heerlijk EK-duel in Dortmund Verkeer rond centrum Arnhem loopt vast na aanrijding met drie auto’s Poetin bezoekt Noord-Korea: ‘Tekent zijn wanhoop’ Laat ons weten wat jij van Rammstein vindt Hij misbruikte zijn eigen kindjes in stacaravan, nu hoort vader (31) zijn straf: ‘Dit heeft zeer grote impact’ Hongarije en Slowakije zijn om, alleen Roemenië moet nog ja zeggen tegen Rutte als Navo-baas LIVE EK 2024 | Turkije op verdiende voorsprong tegen EK-debutant Georgië, enorme vreugde in Dortmund LIVE EK 2024 | Turkije krijgt drie grote kansen in eerste tien minuten tegen EK-debutant Georgië Oranje-keeper Bart Verbruggen maakt zich niet druk om alle meningen: ‘Leerde belangrijke les van Kompany’ Oranje-doelman Bart Verbruggen kan een hype worden op EK: ‘Klaar is klaar, ik ben blij dat ik hier sta’ Temperaturen tot 50 graden en ruim 60 doden bij moslimbedevaart Mekka Sportkrant L’Équipe weet het zeker: Kylian Mbappé mist EK-wedstrijd tegen Oranje Franse media: Frankrijk neemt geen risico met Kylian Mbappé, sterspeler mist EK-duel met Oranje Talkshow Eva Jinek kost de NPO miljoenen extra Hilversum verbijsterd door locatie talkshow Eva Jinek: ‘Onnodig met belastinggeld smijten’ Arnhem wil geen buurthuis of zwembad sluiten en komt met ‘code rood’: ‘Harder nodig dan ooit’ Lelijkste pand van de stad is nu een pareltje: ‘Eerst was het hier een stuk rotzooi’
  • 18-06-2024 13:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    De bekende AKU-fontein aan het Willemsplein in het centrum van Arnhem ligt dinsdag half open. Mannen met oranje hesjes staan middenin het monument. Wat is er aan de hand? Het antwoord heeft alles te maken met een renovatie van miljoenen euro’s die later dit jaar moet plaatsvinden.

    Lees meer

  • De kaalslag op de Arnhemse stuwwal zorgt nog steeds voor verdriet: ‘Vier ton schadevergoeding is een schijntje’

    18-06-2024 19:45 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Kaalslag op de Arnhemse stuwwal zorgt nog steeds voor tranen. Vastgoedbedrijf Beste Invest moet bijna vier ton schadevergoeding aan de gemeente betalen voor de illegale kap bij Villa Schoonheuvel. Alleen al een bericht op de website van De Gelderlander hierover leverde tientallen reacties op. Waarom het verdwijnen van de bomen in park Onderlangs zo veel emotie oproept.

    Lees meer

  • Vrachtwagen strandt in middenberm op de A15: beperkt verkeer in beide richtingen

    18-06-2024 19:41 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Verkeer op de A15 moet dinsdagavond rekening houden met vertraging. Bij Leerdam is een vrachtwagen in de middenberm terechtgekomen. In beide richtingen is er maar beperkt verkeer mogelijk.

    Lees meer

  • Toezicht op AIVD dreigt zooitje te worden: toezichthouder is dakloos en onderbezet

    18-06-2024 19:30 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Het toezicht op geheime diensten AIVD en MIVD dreigt een zootje te worden: de toezichthouder heeft geen werkplek en het team van controleurs is onderbezet. Het is nu zover gekomen dat de toezichthouder noodgedwongen onderdak moet krijgen bij de AIVD zelf, de dienst die het dus zou moeten controleren.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Dit is waarom er nog steeds heel veel woningen te dicht langs drukke wegen worden gebouwd

    18-06-2024 19:20 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Tienduizenden nieuwe huizen worden gebouwd dicht bij drukke wegen, waar de lucht vervuild is. Terwijl steeds duidelijker wordt hoe schadelijk uitlaatgassen zijn voor de gezondheid. Waarom trapt niemand op de rem?

    Lees meer

  • Overlast door hondenpoep: ‘Je hebt maar een paar aso’s nodig om van de stoep een mijnenveld te maken’

    18-06-2024 19:15 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Bah, hondenpoep op een grasveldje in jouw woonwijk. Helemaal irritant als er een opruimplicht geldt en buren met honden zich dus niet aan de wet houden door de poep te laten liggen. Gedragspsycholoog Chantal van der Leest vraagt zich af wat deze hondenbezitters mogelijk bezielt.

    Lees meer

  • Lieve Debby: ‘Mijn beste vriend heeft een vreselijke nieuwe vriendin’

    18-06-2024 19:15 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Debby Gerritsen weet raad als het gaat over de liefde, lust en relaties. Een anonieme schrijver vraagt hoe hij kan voorkomen dat de nieuwe vlam van zijn beste vriend diens net gelijmde hart opnieuw breekt.

    Lees meer

  • Lieve Debby: ‘Mijn beste vriend heeft een nieuwe vriendin, ze gaat zijn hart breken maar hij ziet het niet’

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Debby Gerritsen weet raad als het gaat over de liefde, lust en relaties. Een anonieme schrijver vraagt hoe hij kan voorkomen dat de nieuwe vlam van zijn beste vriend diens net gelijmde hart opnieuw breekt.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Drijfnat in modderpoel Goffertpark, maar dat deert Rammstein-bezoeker nauwelijks; druk op wegen rond Nijmegen

    18-06-2024 19:13 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Het giet en het plenst en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. De grasmat van het Goffertpark wordt steeds zompiger en verandert ongetwijfeld meer en meer in een modderpoel. Maar de duizenden enthousiaste bezoekers die naar Nijmegen zijn gekomen hebben daar maling aan. Ze zijn klaar voor de bombastische geluiden van de Duitse metalband Rammstein en het – hoogstwaarschijnlijk – vuur dat de lucht in wordt geblazen.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Real Madrid-talent Arda Güler schiet prachtig raak voor Turkije tegen Georgië

    18-06-2024 19:08 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Een spectaculaire wedstrijd in Dortmund, waar Turkije op 2-1 staat tegen EK-debutant Georgië na een prachtige treffer van het 19-jarige Real Madrid-talent Arda Güler. Volg hieronder ons liveblog.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Georgië en Turkije begonnen aan tweede helft van heerlijk EK-duel in Dortmund

    18-06-2024 19:08 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Een spectaculaire wedstrijd in Dortmund, waar het halverwege 1-1 staat bij Turkije - Georgië. De 2-0 van Turkije werd afgekeurd, waarna Georges Mikautadze (afgelopen seizoen negen duels voor Ajax) even later gelijkmaakte namens de EK-debutant. Volg hieronder ons liveblog.

    Lees meer

  • Parel van Funda: deze woonboerderij in Arnhem daalde 1,2 ton in prijs

    18-06-2024 19:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Oude staldeuren, authentieke plafondbalken en een natuurgebied met zwemplas in de voortuin. Deze woonboerderij aan de Rijkerswoerdsestraat in Arnhem-Zuid werd in juli 2023 uitgelicht in de rubriek Parel van Funda. Nu, bijna een jaar later, is de vraagprijs van dit stulpje 120.000 euro lager.

    Lees meer

  • Ook Khalid Kasem benaderde advocaat slachtoffer Ali B

    18-06-2024 18:52 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Ook Khalid Kasem heeft zich bemoeid met de zedenzaak rond Ali B. Dat bevestigt advocaat Sébas Diekstra, die Jill Helena bijstaat, na berichtgeving van RTL Boulevard. ,,Hij vroeg mij of ik ervoor open zou staan om persoonlijk met Ali B in gesprek te gaan.”

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Oud-Ajacied Mikautadze zet Georgië naast Turkije in heerlijk EK-duel in Dortmund

    18-06-2024 18:48 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Een spectaculaire wedstrijd in Dortmund, waar het halverwege 1-1 staat bij Turkije - Georgië. De 2-0 van Turkije werd afgekeurd, waarna Georges Mikautadze (afgelopen seizoen negen duels voor Ajax) even later gelijkmaakte namens de EK-debutant. Volg hieronder ons liveblog.

    Lees meer

  • Verkeer rond centrum Arnhem loopt vast na aanrijding met drie auto’s

    18-06-2024 18:45 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Verkeer op de Boulevard Heuvelink in Arnhem had dinsdagavond enige tijd last van vertraging. Het verkeer liep er vast, na een aanrijding waarbij drie auto’s betrokken waren.

    Lees meer

  • Poetin bezoekt Noord-Korea: ‘Tekent zijn wanhoop’

    18-06-2024 18:45 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Vladimir Poetin vraagt bij zijn bezoek aan Noord-Korea twee dingen: steun voor de strijd in Oekraïne en voor een nauwere coalitie tegen de alleenheerschappij van de Verenigde Staten. ,,Het zijn twee griezels, spelbedervers zo je wilt, die veel gevaar voor de regionale en wereldwijde veiligheid kunnen veroorzaken.’’

    Lees meer

  • Laat ons weten wat jij van Rammstein vindt

    18-06-2024 18:40 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Duuuuuuuuu, du hast, du hast zich vermaakt of heeft de band verzaakt?

    Lees meer

  • Hij misbruikte zijn eigen kindjes in stacaravan, nu hoort vader (31) zijn straf: ‘Dit heeft zeer grote impact’

    18-06-2024 18:20 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    ,,Het vertrouwen in hun vader heeft hij op grove wijze geschonden.’’ Het zijn de woorden van de rechter over de 31-jarige J.M. De vader moet 6 jaar de cel in voor het misbruiken van zijn toen 2-jarige zoontje en dochtertje. Het jarenlange misbruik in een stacaravan in Steenwijkerland werd bij toeval ontdekt.

    Lees meer

  • Hongarije en Slowakije zijn om, alleen Roemenië moet nog ja zeggen tegen Rutte als Navo-baas

    18-06-2024 18:07 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Twee van de drie belangrijke dwarsliggers voor de Navo-baan van Mark Rutte staken hun verzet. Hongarije en Slowakije steunen Ruttes kandidatuur. Daarmee lijkt het erop dat de strijd is gestreden. Alleen Roemenië moet nog ‘ja’ zeggen. Dat is volgens een ingewijde een kwestie van ‘uren of dagen’.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Turkije op verdiende voorsprong tegen EK-debutant Georgië, enorme vreugde in Dortmund

    18-06-2024 18:06 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    In poule F op het EK bijten Turkije en Georgië het spits af, waarna later vanavond ook Portugal en Tsjechië in actie komen. Voor de Georgiërs is het de allereerste keer dat ze op een eindtoernooi staan, terwijl de Turken bij al hun vijf EK-deelnames de eerste wedstrijd verloren. Wat wordt het in Dortmund? Vanaf 18.00 uur volg je het duel hier live!

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Turkije krijgt drie grote kansen in eerste tien minuten tegen EK-debutant Georgië

    18-06-2024 18:06 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    In poule F op het EK bijten Turkije en Georgië het spits af, waarna later vanavond ook Portugal en Tsjechië in actie komen. Voor de Georgiërs is het de allereerste keer dat ze op een eindtoernooi staan, terwijl de Turken bij al hun vijf EK-deelnames de eerste wedstrijd verloren. Wat wordt het in Dortmund? Vanaf 18.00 uur volg je het duel hier live!

    Lees meer

  • Oranje-keeper Bart Verbruggen maakt zich niet druk om alle meningen: ‘Leerde belangrijke les van Kompany’

    18-06-2024 17:58 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Of het Nederlands elftal in Bart Verbruggen een nieuwe Edwin van der Sar heeft gevonden, is en blijft afwachten. Feit blijft dat de keeper op dit EK liefst vijf jaar jonger is dan zijn legendarische voorganger tijdens diens eerste eindronde. ,,Te jong? Als je klaar bent, ben je klaar.’’

    Lees meer

  • Oranje-doelman Bart Verbruggen kan een hype worden op EK: ‘Klaar is klaar, ik ben blij dat ik hier sta’

    18-06-2024 17:58 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Of het Nederlands elftal in Bart Verbruggen een nieuwe Edwin van der Sar heeft gevonden, is en blijft afwachten. Feit blijft dat de keeper op dit EK liefst vijf jaar jonger is dan zijn legendarische voorganger tijdens diens eerste eindronde. ,,Te jong? Als je klaar bent, ben je klaar.’’

    Lees meer

  • Temperaturen tot 50 graden en ruim 60 doden bij moslimbedevaart Mekka

    18-06-2024 17:57 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Het dodental door de gloeiende hitte tijdens de moslimbedevaart hadj in het Saudische Mekka is opgelopen tot ruim zestig. De autoriteiten waarschuwen voor extreme temperaturen tot rond de 50 graden. Bedevaartgangers zouden hun rituelen moeten uitstellen tot later op de middag.

    Lees meer

  • Sportkrant L’Équipe weet het zeker: Kylian Mbappé mist EK-wedstrijd tegen Oranje

    18-06-2024 17:44 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Kylian Mbappé zal vrijdag niet meedoen bij het Franse voetbalelftal in de groepswedstrijd tegen Nederland op het EK in Duitsland. Dat melden onder meer de Franse tv-zender Canal+ en sportkrant L’Équipe. De sterspeler keert mogelijk pas terug in de laatste groepswedstrijd tegen Polen. Hij zal dan een masker dragen ter bescherming van zijn gebroken neus.

    Lees meer

  • Franse media: Frankrijk neemt geen risico met Kylian Mbappé, sterspeler mist EK-duel met Oranje

    18-06-2024 17:44 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Kylian Mbappé zal vrijdag niet meedoen bij Frankrijk in de groepswedstrijd tegen Nederland op het EK. Nadat de Franse tv-zender Canal+ dat eerder vandaag al liet weten, komt nu ook de gerenommeerde sportkrant L’Équipe met dat nieuws. Officiële bevestiging is er nog niet: volgens de Franse voetbalbond is het te vroeg om al conclusies te trekken.

    Lees meer

  • Talkshow Eva Jinek kost de NPO miljoenen extra

    18-06-2024 17:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    De nieuwe talkshow van Eva Jinek kost de NPO miljoenen extra. Alleen al het feit dat haar dagelijkse programma straks vanuit Amsterdam wordt uitgezonden drijft de prijs met bijna 2 miljoen euro per seizoen op. Hilversum reageert verbijsterd.

    Lees meer

  • Hilversum verbijsterd door locatie talkshow Eva Jinek: ‘Onnodig met belastinggeld smijten’

    18-06-2024 17:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    De nieuwe talkshow van Eva Jinek kost de NPO miljoenen extra. Alleen al het feit dat haar dagelijkse programma straks vanuit Amsterdam wordt uitgezonden drijft de prijs met bijna 2 miljoen euro per seizoen op. Hilversum reageert verbijsterd.

    Lees meer

  • Arnhem wil geen buurthuis of zwembad sluiten en komt met ‘code rood’: ‘Harder nodig dan ooit’

    18-06-2024 17:27 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Belangrijke taken van de gemeente Arnhem staan zo erg onder druk dat de gemeenteraad nu met ‘code rood’ komt. De noodkreet verhindert niet dat miljoenen moeten worden bezuinigd, maar moet wel een duidelijk signaal richting Den Haag vormen. ,,Wat ons betreft is de maat echt vol”, zegt Giovanni Visser van de PvdA.

    Lees meer

  • Lelijkste pand van de stad is nu een pareltje: ‘Eerst was het hier een stuk rotzooi’

    18-06-2024 17:24 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Jarenlang stond het bekend als het lelijkste gebouw van Nijmegen. Menigeen liep razendsnel langs het voormalige Intersport-pand op Plein 1944. Maar nieuwbouw heeft de lelijke puist uitgewist. Nu een nieuwe Albert Heijn opent, is de transformatie compleet.

    Lees meer

  • Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Zonia Mosciski DO

    Last Updated:

    Views: 6392

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Zonia Mosciski DO

    Birthday: 1996-05-16

    Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

    Phone: +2613987384138

    Job: Chief Retail Officer

    Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

    Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.